Sanitair:
Sanitair en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat geldt dus voor alles wat u aan keramiek, kranen, douchebakken en -wanden, radiatoren en installaties in uw badkamer of toilet nodig heeft. Installatiebedrijf Reusken denkt graag met u mee en biedt u slimme en mooie oplossingen. Wilt u het zelf doen, samen doen of geheel laten doen? U kunt voor alle sanitair klussen terecht bij Installatiebedrijf Reuksen te Vaassen

Aangepast sanitair
Onbezorgd ouder worden
Wie ouder wordt, krijgt vaak te maken met fysieke ongemakken. Gelukkig hebben wij tal van oplossingen beschikbaar die het mogelijk maken om langer verantwoord thuis te blijven wonen.
Badkameroplossingen en accessoires van Reusken
Simpele aanpassingen zoals het verhogen van het toilet en het bieden van extra steun op de juiste plaats maken het mogelijk om deze handelingen zelfstandig en veilig te blijven doen. Een stevige wandgreep of een zitje in de douche kunnen ondersteuning bieden bij het douchen, afdrogen en aankleden. Dit vermindert stress en vergroot de veiligheid bij de dagelijkse verzorging.

comfortline 1   comfortline 7


Professioneel advies

Het gehele ontwerp van de badkamer en de keuze van geschikte hulpmiddelen moet zorgvuldig gebeuren. Installatiebedrijf Reusken is volledig op de hoogte van de mogelijkheden op het gebied van aangepast sanitair en helpt u graag met de aanpassing van uw badkamer.

Inspiratie voor uw badkamer
Zoekt u inspiratie voor uw badkamer? Bij installatiebedrijf Reusken helpen we u graag verder met het maken van de juiste sanitair keuzes.
Een wastafel of meubel?
Helemaal van nu: strakke lijnen, dunne wastafels en glanskleuren. Of volg de natuurtrend met de keuze voor hout(look). Een meubel moet óók praktisch zijn en biedt extra opbergruimte. Er is volop keuze in wastafels en meubels om uw badkamer een eigentijdse uitstraling te geven. Steeds vaker wordt gekozen voor een zwevend badkamermeubel. Doordat de onderkant van het meubel vrij is, oogt de badkamer ruimtelijker en overzichtelijk. Dit is ook een ideale oplossing voor de wat kleinere badkamer: u creëert direct een gevoel van ruimte!
De kraan, van noodzaak tot blikvanger
De kraan is vaak het ondergeschoven kindje in het ontwerp van de badkamer. Eigenlijk zonde, want met de kraan kunt u de badkamer de juiste finishing touch geven. En soms is de wastafelkraan zelfs de blikvanger!

Volop doucheplezier
Een fijne douche in uw badkamer is onmisbaar. Maar welk douchetype en -design past het beste bij uw voorkeuren én de sfeer van uw badkamer? Kiest u voor een glijstangcombinatie, een douchesysteem met dubbele douchekop of een inbouwdouche? Denk ook na over de vloer. Kies bijvoorbeeld voor een douchevloer of supervlakke douchebak van Bette die vloergelijk in uw tegelvloer wordt verwerkt. Verkrijgbaar in de kleur van uw tegels. Voor drempelloos instappen, hygiëne en schoonmaak gemak.

Schoon, schoner, schoonst
Niets is fijner dan een schone badkamer. Die ruikt fris, oogt fris en nodigt uit tot een verkwikkende douche of een ontspannend bad. Om de badkamer zo goed als nieuw te houden, is onderhoud essentieel. Ook daar weten wij alles van! Poets regelmatig - minimaal een keer per week - maar met beleid en met de juiste schoonmaakmiddelen. Onze huismerk reinigers maken het u makkelijk. De totaalreiniger voor kalkaanslag en een mooie glans. De nieuwe douchecabine reiniger of een speciale coating die kalkaanslag voorkomt.

 

5 stappenplan baderie   showroom reusken vaassen 3