Installatiebedrijf Reusken mag zich niet voor niets Baderie Reusken noemen, want de Baderie retail groep wil zich onderscheiden in “de bedenkers en makers van mooie badkamers”.

Daarom beschikken wij over de laatste collectie badkamermeubelen, tegels, radiatoren en accessoires. Wij beschikken over een showroom van maar liefst ruim 450m2 met een ruime keus aan producten van onder ander topmerken zoals Grohe, Hans Grohe, Geberit, Sphinx, Sealskin, Remeha, Keramag en uiteraard het eigen huismerk van Baderie.

Er komt een hoop kijken bij het kopen van een nieuwe badkamer, waarbij wij u graag voorzien van een passend en gedegen advies. Door de jarenlange expertise van Installatiebedrijf Reusken b.v. kunnen wij uw badkamer uitwerken van ontwerp tot en met oplevering, waarbij wij gaan voor 100% resultaat.  Zo wordt uw droombadkamer werkelijkheid.

Onderstaand een aantal mogelijkheden met betrekking tot het realiseren van uw droombadkamer:

Laten doen:
Ontwerpen en bouwen van complete badkamers en/of toiletruimtes incl. leidingwerken, bouwkundige werken en tegelwerk. Ook het leveren en aanbrengen van een systeemplafond incl. verlichting behoort tot onze werkzaamheden.

Samen doen:
Het renoveren van een bestaande badkamer of het aanbrengen van een geheel nieuwe badkamer kan ook samen met de klant uitgevoerd worden. Informeer naar deze mogelijkheid bij een van onze medewerkers.

Zelf doen:
Leveren van een compleet pakket sanitair en tegels incl. de nodige hulpmaterialen t.b.v. de doe-het-zelver. Onze medewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en om oplossingen te geven bij eventuele problemen die zich kunnen voordoen tijdens de bouw van een badkamer en/of toiletruimte.